Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Διαμαρτυρία "Όχι στη Δραγώνα, Έξω οι Ανθέλληνες απο το Υπ. Παιδείας"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕ.Ο.Σ.


Το Σάββατο 19/12/2009 πλήθος Ελλήνων πατριωτών συμμετείχε στην πορεία που διοργάνωσε η ΝΕ.Ο.Σ εναντίον των ανθελληνικών επιλογών του Υπουργείου Παιδείας.
Η τοποθέτηση ανθελλήνων – υπερασπιστών της Νέας Τάξης πραγμάτων που υπαγορεύει την εθνική και πολιτισμική ισοπέδωση – σε νευραλγικούς τομείς, όπως αυτός την Γενικής Γραμματείας Παιδείας, έδωσε το έναυσμα σε 900 περίπου Έλληνες Πατριώτες να βγουν στο δρόμο και να διατρανώσουν την αντίρρησή τους και την πρόθεσή τους να μη συνταχτούν με αυτό που η διεθνιστική ιδεολογία πρεσβεύει και επιβάλλει.

Δίπλα στους νέους και νέες φιλοπάτριδες βρέθηκαν οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ, Άδωνις Γεωργιάδης, Θάνος Πλεύρης, Ηλίας Πολατίδης και Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος. Δυναμικό παρόν έδωσαν και άλλα Στελέχη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού καθώς και ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας.

Δυναμικό παρόν επίσης έδωσαν συναγωνιστές από την Επιτροπή Κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα, μέλη του συλλόγου «Παλαίχθων» καθώς και καθηγητές από την «Πατριωτική κίνηση εκπαιδευτικών».

Στο τέλος της πορείας ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. καθώς και η Υπεύθυνη Βορειοηπειρωτικού Τομέα της ΝΕ.Ο.Σ κα. Αθηνά Κρεμμύδα θυροκόλλησαν τη διαμαρτυρία στην είσοδο του πολιτικού γραφείου της κας. Διαμαντοπούλου.

ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!!!!!

Εκ του Γραφείου Τύπου ΝΕ.Ο.Σ.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου